HEMMA.

har dock inte lagt in bilderna, så skriver imorgon :)

GOD MORGON -on my way to the trainstation

godmorgon bloggen!

jag sitter just nu och lyssnar på min humanoid skiva [den engelska]. började blöda på ett sår på näsan förut så tog ett plåster och nu väntar jag på att det ska sluta blöda så jag kan fixa mig. Höhö. Ser jättedum ut : D
men, jag tror det slutat nu. plåstret sticker mig snart i ögat anyway, hahahaha.

PUSSPUSS :

your heart's like an egine.

JAG HAR BLIVIT ETT HELLO KITTY FREAK.

:o

Ja de är sant wtf! Inte så att jag vill ha kläder med henne men jag blir helt uppspelt när jag ser hello kitty godis och vill köpa de eftersom de är hello kitty. Just nu har jag bara plåster och en chockladkalender [hihi ja, julkalender alltså. Längtar tills jag får börja öppna den 8D] men vänta bara, snart kommer jag ha jävla massor med uppätet godis, huhu. Tråkig de är så dyrt D:


You're automatic and your voice is electric.

There's no real love in you
There's no real love in you
There's no real love in you
Why do I keep lovin' you

Godmorgon bloggen, herregud vad tidigt jag kliver upp helatiden. Har hållt på sen fredags... Klev upp halv elva iallafall, and guess what? filmen är inte klar .___. den ska ladda upp också -.- Lämnar datorn på så kommer den va klar tills jag kommer hem iallafall. Ska ju till stan idag :D
Ska gå runt med emmy shoppa, också skas jag träffa monica! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
sen ikväll ska vi kanske på bio, det blir nog så. Jag, farmor, emmy & christina. :) Blir nog fame om inte prinsessa går, hihi :)

Men nu ska jag sluta äta godis [Haha jennifer jag köpte en gott & blandat och fick bara fem äckliga lakritsbitar! :o alltså dom lakritsarna jag itne äter :) fast jag lovar, de är bättre när du köper påsen och jag tar dom goda lakritsarna för jag lessnade på dom färgade efter bara 7 stycken 8D]
Så nu blir det frukost, puss på alla :)


feels automatic 

Countin' cars on a crossroad
they come and go like you
Feel automatic
systematic
So traaumatic
You're automatic


UPDATE FRÅN STOCKHOLM.

Hallå bloggen, sitter här med min nyinköpta humanoid skiva. :) Dock har jag bara den engelska för den tyska fanns inte där, uhu. Ska leta den imorgon också. Iallafall så har jag snart lärt mig automatic, spelar den om och om igen tills den fasnar. Sen bara byter jag låt till world behind my wall [alla borde lyssna på den för den är jättebra!] Har också köpt ett vitt och ett blått linne från gina, och tre armband. Också från gina. Ni får bilder när jag kommer hem :) håller på att ladda ner en skräckfilm också, de är ju halloween vecka så varför inte se en ikväll? :) vet dock inte om den kommer vara klar tills innan jag ska sova. Christinas dator är nämligen hopplös och jätteseg. En sida laddar i säkert tjugo minuter, men filmen är uppladdad 63.3 % så den är väl klar tills ikväll ganska sent. annars lämnar jag datorn på över kvällen så får den bli klar :) PUSS. :*

PUSS SUNDSVALL.

Ja, nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgon. Sex går tåget, fyfan alltså...
Vet inte hur det blir med bloggandet där nere, men vi får se. Antingen hörs vi imorgon eller på fredag.
Oavsett vad så är dethär mitt sista inlägg hemma tills jag kommer hem. Pusspuss sweet sundsvall. :)

BORTTAGET

-raderat-


JAG HAR FÅTT MINA BILJETTER NU ! <3


de är två men dom sitter ihop och river jag loss kommer dom gå sönder 8D


Mommy just dry your eyes, mommy don't you cry

sean kingston - dry your eyes

HALLÅ BLOGGEN.
idag har jag ätit på tacobar igen, höhö. De va massor med gott det, vill gärna ha lite till. Också skulle vi hämta ut mina biljetter, mamma och jag, men vi behövde ha pappas kort så jag och pappa ska åka när han kommer hem. Typ nu alltså, eller något. Vem vet lixom ;D

Höhö, de va förresten något emo som sa att jag ser ut som barbie med brunkräm. Shit, kan ingen lära sig att de heter F O U N D A T I O N? Det borde dom lära sig, då kanske dom kan lära sig att dom faktist använder samma sak som människor gör ;) Och ja kalla mig gärna för barbie jävla transa, barbie är snygg iallafall till skillnad från dig ;) Trodde seriöst att du va en kille lixom men så hette du malin? (skam lixom)

Men ja, vi hörs (:


haha gammal bild alltså, ser ut som att jag är naken


PISST OF

bdb funkar inte.
youtube funkar inte.
spotify funkar inte.

VA PISST JAG BLIR!

YOUTUBE? NEJ TACK.

Men gud , jag blir så arg på youtube ibland! Eller ja, väldigt ofta! Och jag vet inte om det bara är mitt internet eller inte , men det är iallafall så otroligt jävla störande!
NÄR SKITEN VÄGRAR ÖPPNA SIG.


WE ARE , WE ARE

YALLAYALLA.
Jag kom just på att jag har en fotoblogg. HAHA, fan va bra jag är. Nu får jag ta och redigera ihop en bild och ladda upp den. Eller flera, god knows typ.

 

fan va bra jag är! : D


JAG HAR BILJETTER!

Alltså inte lite glad jag är! : D 4 mars 2010, H E R E  I  C O M E !  HIHIHIHI :D

Hallå bloggen, nu säger jag god morgon. Det blev lite strul när jag skulle skaffa biljetterna, dom röda platserna var slut enligt min dator efter tjugo minuter ;o Så jag sitter på fucking gul just nu, men de gör inget sålänge jag får se dom :D Och jag har inte tid att köa i flera dygn så då sitter jag hellre [även fast jag gärna skulle stå där längst fram].

Jag kommer måste tvinga mig själv sova sen, annars kommer jag inte kunna vara vaken på första skräcknatten på TV och de säger jag att jag måste vara! D: Förresten; vet jag inte om jag orkar vara med folk idag. För jag har blitt förkyld och har lite ont i halsen. Usch.


MEN JAG VILL JU SOVA.

INTE SITTA I NÅN JÄVLA KÖ.


JAG BARA SKOJAR MED ER.

nej jag är inte svarthårig

JAG ÄR SVARTHÅRIG


SAGT OM MIN BLOGG. [@ THF]


Gillar din blogg, bra att du uppdaterar ofta och roligt med lite personliga bilder och inte bara text :) Fin design också. 9/10
TACK TILL ME_TOKIO_HOTEL_FAN @ THF :)


Jag är hemma igen!

Äntligen är jag hemma igen! Har saknat my sweet alnö. Haha, fult de lät.
Frida pratar iallafall nonstop, inte tyst mer än en sekund lixom. Och detdär med tack har hon inte riktigt fattat än. Haha, hon gick runt och gavfolk saker och sa tack till dom. Typ jag fick en kartong och då sa hon 'Tack malin'. Haha söt unge alltså! Och hon ropar på mig hela tiden och säger åt mig att komma, hahahah. :)


frida


hampus


Bilden


Lari och jag, hihi. lite häftigt att han kommer t vår skola elr? ;D
hjag ser ut som en gris men vafan =)


lalalal

hallå bloggen!
sitter hos jennifer just nu och hon fixar sig, jag är jätte hungrig för jag har inte äte sen skolmaten. Jag och Jennifer måste ju självklart äta på tacobar på invigningsdagen ;) Så då tänkte jag bah 'jag äter inte så mycket för då orkar jag inte tacobar senare'. HAHA.
Iallafall, jennifer har en bild jag ska lägga upp men hon har inte lagt in de på sin dator än så den kommer senare. Eller efter jag kmr hem från kramfors.
För tillfället svettas jag och ser ut som en nerdrogad gris, höhöh =DDDDD
Men ja, vad de är på bilden är lixom lite suprisesuprise, hihih. nu blir ni nyfikna alltså ;)))
idag träffade jag nån för tredje gången, pratade med han för andra. lite fränt alltså ;)

PUSS.

 


I meant every word I said.

jag är vaken

G O D N A T T

jag vill ha en 88:an glass, jag fucking dör :(
på onsdag ska jag till stockholm iallafall, ska försöka ta massor med bilder eftersom jag suger på sånt!
men äh, nu ska jag göra havregrynsgröt och titta på OC, huvudvärk som fan. Måste sluta sova på dagarna.
IMORGON ÄRE FREDAG <3 fast jag åker dessvärre till kramfors..


TOKIO HOTEL KOMMER TILL SVERIGE.

ÄNTLIGEN! Tokio hotel kommer till Sverige den 4 mars och biljetter släpps på ticnet på måndag den 26 oktober!

Tokio Hotel, torsdag 4 mars 2010, kl 19.30
Ericsson Globe, Stockholm

Äntligen - Tokio Hotel live i Ericsson Globe!
det är nu nästa två år sedan de tyska superfavoriterna tvingades ställa in sin planerade och utsålda spelning, och ingen har längtat mer än vi.
FenomenetTokio Hotel kan inte ha undgått någon. Miljontals MySpace-lyssningar och Youtube-visningar pekar på att bandet som slog igenom i tyskland 2005 med singeln "Durch den Monsun" inte längre bara är Tysklands stoltheter.
I början av oktober i år landade Tokio Hotels album "Humanoid" i butikerna, och närmar sig nu guldstatus i Sverige.
Endast direktbetalning via internet.
Ingen åldersgräns gäller på konserten.

källa: http://www1.ticnet.se/PriceTable?l=SE&E ... CL_ORIGIN=

 


HUVEVEEEEEERK

wzup med tokio hotel inlägget? oO

hallå bloggen, huvudvärk på hög nivå! ja jag har sovit igen.


den här sötan ska jag till imorgon!


When did your heart go missing?

Hallå bloggen.
Som ni förstår är jag väldigt glad. Eller ja, jätteglad. :D Och som jag ser är jag tvungen att köpa en ny tokio hotel tröja, men whatever. 150 spänn hit och dit. Och påtal om det kom jag på att jag har ju inte köpt humanioid än, haha skäms på mig. Men jag har helt klart inte pengarna till det, kan ju alltid tigga annars får jag pengar nästa månad.
YÄYÄ, rooney är iallafall mitt favoritband för tillfället. I <3 ROONEY. :D
Jag har inte heller någonting att säga, förutom att vi såg på en dokumentärfilm. Den va bra, men tråkig. Mio hette den, han va fett med gangsta. När jag kom hem somnade jag på soffan, höhö. Sjukt med huvudvärk just nu.
varför går de inte att lägga in yt klipp? ;s


HÅLLT PÅ MED FOTO BLOGGEN HELA DAGEN.

och nu är den klar! :D

http://mmalinpettersson.blogg.se/foto

I've forgot-ten what it feels like , to feel normal . To be normal.

Yallayalla bloggen, eftersom att jag inte har annat än skriva att idag kom det en fucking tant till skolan och föreläste om självkänsla och självförtroende. Hon bekräftade att jag har sjukt låg självkänsla. I'M A ATTENTIONWHORE. Om man säger så, i stora bokstäver och fet text. Men ni får en låt här, favoritlåten för tillfället. Sjukt bra är den.


Rooney - I'm shaking

Åh, gud vad du är tråkig.

Hallå bloggen!

Idag var det första dagen på temaveckan, nästa vecka är det lov! Ska nog till stockholm några dagar då, ska bli kul. Träffa emmy lixom, ett år sen och nåra månader sedan senast nu så saknar henne. :) Också ska jag shoppa förstås, haha. (: Och ja, jag ska självklart hyra massor med skräckfilmer samt se på tv400 en massa, dom har ju skräckvecka! ;)

Det var ju streetdance idag också, förstås. Fast jag hade glömt träningskläderna hemma så hade inte ens några skor så hann ju inte med någonting eftersom att jag gled runt överallt. Hahaha, nästa vecka är det ingen dans eftersom de är ju lov så vi fick en 'läxa' av ann att vi skulle lära oss allt lite bättre. Haha ska ju gå bra, kan ju ingenting :(

Men a, jag ska starta en fotoblogg eftersom jag börjat intressera mig för fotografering. Vet inte om den ska få en egen domän eller om den ska få gå under denna med ett /. Hihi, ska fixa designen nu iallafall. Är ju läxfri :)
Och, haha, dehär var förmodligen de längsta inlägg jag gjort på länge och det längsta jag kommer skriva på länge xD

PUSS :*


Visst är vi ett sött par?


sylar my bby, ILY <3
ja jag har väldigt tråkigt :)


godmorgon.

jag somnade vid fem imorse fastän jag var hemma vid tolv eller nått. jag är.. död? .__.


de ser ut som att jag har jättesnea tänder men de har jag inte!


YALAYALLA, går ut ämdå

ni får bilder imorgon

ska väl blogga lite då.

förlåt för jag inte bloggat, men jag mår inte bra.

iallafall, så vet jag inte hur jag ska göra ikväll. hemma eller ute? baaah , de är ju skitkallt lixom. Jennifer går nog inte om inte jag går så då kanske vi kan göra nått eller så kan jag gå på ica och köpa nå gott och se på film?
tror faktist att de blir film, eller ute. baaaah, yallayalla. ischlo pischlo.
fixar mig iallafall så jag kan lägga upp nåra schnögga bilder.


Take it easy

http://www.byrholt.dk/Byrholt_Public/PilotTest.htm  bra tidsfördriv!

Hallå igen, tänte bara berätta att nu går jag och lägger mig. Hade tänkt börja om på OC ju och vill gärna hinna med ett avsnitt ikväll och jag ska upp sju imorgon även fast jag har sovmorgon för jag ska duscha. och kliva upp klockan sju orkar jag inte om jag somnar efter nått vid tolv typ, haha.. ;p

YALLAYALLA. & godnatt :*

Haha älsklingssanna!

2006 alltså, :)


I WANNA BE RICH.

BUT NOT FAMOUS.

Hello suckers [damn vad längesen jag använde de ordet!]
Har vart och bowlat idag och det är därför jag inte bloggat någonting, sedan jobbade jag matte också [prov på fredag! -.-] Och imorgon är det engelskaprov, och vem glömde boken om inte jag? Kmr få IG på en del av provet bara för de, fan. Orkar inte med en massa omprov igen, hade omprov jämt i sjuan..
Iallafall så har jag ingenting att kolla på just nu så nu börjar jag kolla om OC igen. Längtar som fan till julafton då jag får [hoppas jag] massor med pengar så jag kan köpa heroes säsongerna! Och kanske gossipgirl säsongerna?

Anyway, jag har börjat få så ont i ryggen så jag kan inte ens böja mig ner och ta på mig skorna längre typ. Dax att uppsöka läkare eller något? ;s
men äh, jag har inget mera att blogga om så.


rubrik?

Jo men jag måste ju blogga också. Även fast jag just nu bara vill stänga datorn och gå och lägga mig, jag har väldigt ont i ryggen förstår ni. Och ätit glass har jag med, nu vill jag ha ännumera glass. En såndär 88:an, oh jevlar va gott.. Har varit sugen på en sån i flera dagar, uhuh.

Just nu pratar jag med adam, eftersom han inte har nån mobiltelefon [den har blitt stulen] får man passa på att prata med han när han , och jag för den delen, är inne. lol.
Dehär blev ett väldigt tråkigt inlägg men jag har inget annat att säga än: JAG HAR MENSVÄRK.


PST, mamma om du läser dehär så vill jag förstora min fucking underläpp så jag slipper pressa fram den!

sitter i datasalen på skolan

hallå, bloggar lite snabbt när annica är borta.
sitter i datasalen, ska renskriva min novell. kanske publicerar den nån gång? :)
iallafall, jag lever. hahaha.


Sourcream biarnease chips.

har ni äte såna? de är iallafall bara jag i dehär huset som känner biarnease smaken oO

men hallå igen, ska väl blogga lite.
jag sitter och äter lite chips, väntar på att mamma & pappa ska komma hem med maten. [söndagar = skräpmat]
Jag har hunnit fotografera massa onödiga bilder, som jag nu ska redigera, förminska, vända & vrida. Haha vad fult detdär lät.
Jag tänker lite på igår också, och hur adams föräldrar skulle reagera om jag vaknade i hans säng och han i bäddsoffan där uppe. HAHA, kan tänka mig dom ska väcka han och så ligger jag där. HAHA.
publicerar bilderna sen för nu äre mat :)

Godmorgon.

Man undrar ju vad jag gör vaken nu? ;s
iallafall, igår varjag hos adam. hahah fyfan va kul de va, och jennifer jag vet varför jag inte fick sova hos han nu, iallafall så satt jag, jennifer, matilda, mathilda, sanna och lydia inne på hans rum massor, sen gick vi upp. och jag och jennifer drack upp deras mjölkpaket, HAHA. och sen orkar jag inte berätta allt, och eftersom min kamera inte hade batteri så har jag inga bilder ;p

MEN GODMORGON.

10 oktober

jag stänger av alla IP adresser som håller på för att man är omogna, och om det inte fungerar kommer jag att ta kontakt med roland.

'GODMORGON' BLOGGEN!
Har varit vaken i en och en halv timme men whatever, har inte sutte här så länge ;p
Jag vill vara fucking miljonär så jag kan shoppa en ny jävla garderob. Kläder då alltså, inte garderobskåpet :'D
Jag har äte frukost, också har jag fått två bullebitar och mjölk. Alltså jag älskar mjölk, man kan dricka de till.. Allt. :D
och nu ska jag gå ner, kolla klart bdb och sedan spela sims tror jag =)


BLOGGAR FRÅN JENNIFERSDATOR

YALLA YALLA, fyfan vad bra jag är.
transorna utan trosor fortsätter kommentera min blogg för dom är arg för jag fick deras blogg nedstängd =) MOGET :D
iallafall så är jag hos jennifer, vi har busat. gjort köttbullar alltså, dom är inte goda för dom är inte icas egna utan några fucking från danmarkskåne. NANANANAN ARG MAN BLIR?! ;o
så vi ska äta dom, och panpizza... och efterrätt med maränger och vaniljsås och glass hahaha. jennifer är konstig D:


LAUGHING


ROSA HELIKOPER.


va ju favoritlåt som liten [2003? ;s] och när alla andra lyssnar på den NU kan man ju börja igen xD


JAG ÄR SÖT.

okej. jag ska inte låta er lida, för jag vet att ni älskar mig. så självklart ska jag blogga lite för er.
jag tror helt ärligt att jag har problem med ryggen, den gör ständigt ont och nu klarar den nog inte mycket mer!
imorse duschade jag tex och böjde på ryggen väldigt mycket på ryggen eftersom jag bara duschade håret, den gör fortfarande ont! usch, och stolarna i skolan gör den ju inte mycket bättre..

Anyway, jag är hungrig! ...
och igår hade vi orienteringsdag på skolan, gissa vad som hände? självklart gick jag , felix & jennifer vilse i skogen ;>
haha men aja, puss :)
malin.
(pssst, ni missar väl inte tävlingen om emmelist?)


tycker jag är sjukt fin på denhär bilden!


TJAAA BLOGGEN.

Jag orkar inte blogga, har hänt lite grejer här hemma..


Jo men så går det om du tjaffsar med mig. [inte J]


TÄVLING HOS EMMELIST.

Jag är med och tävlar i en bloggtävling där jag kan vinna löshår
Första gången för mig jag gör något liknande!

Det är då Emmelist som sammarbetar med hårföretaget rapunzel.
Om du vill kan du också tävla! Du behöver bara trycka här för att komma till Emmelist blogg så står det där hur du ska göra! Tävlingen avslutas den 16 oktober. Du tackar väl inte nej till att göra håret otroligt fint va?
Missa inte chansen, det gör inte jag! Du kan ju vinna ett clipset värde 990:- , 100% äkta hår förstås!
Du måste även bli medlem på Rapunzels hemsida för att vinna! =)




Jag har gjort något som jag aldrig gjort förut.

synd att jag inte berättar vad för er ;)


J A G H A R T R Å K I G T O C H P A N I K

bara så ni vet ><


YALLA YALLA HÄR ÄR MIN SERIÖSA BLOGG.

hahaha jeeez, ja den är ju så seriös ;)

TJAAA BLOGGEN.
jag har fått en adidaströja av mamma. Och ett vaniljhjärta. (och jag skulle bli smal? hmm..)
ayaaah, iallafall så är jag jättetrött men fick inte sova för mamma. kärring. :)
och jag är på skitdåligt humör för jag fick helt fel start på morgonen och massa skit. De va iallafall halv studiedag så vi slutade tjugo över elva. Därför tror jag att klockan ska vara runt sju men de är den inte. tio i fyra bara faktist. höhö.
nu ska jag publicera en skitsnygg bild på mig själv. och leka lite emo i dehär inlägget *AAAH TJEJENNUTANTROSER FÖRSÖKER MOBBA MIGG, UHU BLIR SÅ EMONOTIONALL, UHUHUHUHUH CUTCUTCUT, HON SÄGER JAG ÄR FUL MED EN SERIÖS BLOGG. OHDAAAAMN I'M SO FUCKING SAD.* not. :) hon är fan kär i oss, <3


*FAAIL CUTCUT* #2

hahaha är inget emo, och bor inte i en håla som ingen känner till, hänger inte utanför statoil om dagarna och har lärt mig att stava, till skillnad från dig, EMONOTIONALL...?

haha det sorgligaste är att både du och din vän jennifer tar det här så otroligt seriöst, i era otroligt seriösa bloggar (som mest bara går ut på att visa upp förskräckliga bilder på er själva)

ni är fula, deal with it.



och du är sååå snygg menar du? :D ahahah
jag törs iallafall visa mig, till skillnad från dig. 
usch, vad patetisk du är. lixom, väljer nån ingen känner till och skriver om henne i din blogg? moget :D
puss påre emot :)
tänker inte fortsätta svara så du behöver inte skriva mer ;)

*FAAIL CUTCUT*

Anonym:
seriöst, så jävla sad.
två fula brudar som bor i en jävla håla och hänger utanför statoil om dagarna



MALIN: du, jag ska göra som du vill jag ska: ÅHÅ JAG BLIR SÅÅÅÅ EMONOTIONALL AV VAD DU SKRIVER *CUTCUT*
Och bara så du vet, jag är snygg och jag tycker synd om dig som måste va anonym :'D

DAGAR MAN INTE KÄNNER SIG SÅ LYCKAD.

först vaknar man klockan tio, sen har man sår överallt och huvudvärk.


dölja tjockisfingrarna!


jag hade väldigt kul när jag gjorde denhär ja.


ONE PIC.


håret är självklart inte sådär gult!


I <3 Bondibeach

idag har jag sett två avsnitt av bondibeach, och jag vill ha säsongerna på dvd NU! .___.

I <3 Bondibeach

idag har jag sett två avsnitt av bondibeach, och jag vill ha säsongerna på dvd NU! .___.

JAG HAR FORTFARANDE HUVUDVÄRK.

gaaah ;s

VAD HÄNDE PÅ HEROES IGÅR?

missade, var ute.


Bondi beach.

Haha bravo jennifer, belönar dig med en länk ;) ahaha, ;p http://jenniferwestling.blogg.se

IDAG HAR JAG SETT HELA BONDI RESCUE SÄSONG 4!
Eller ja, inte dom första fyra avsnitten [var 13] för då sov jag. Men 9 avsnitt av säsong fyra har jag sett. Fyfan, det är absolut ett av mina favoritprogram för det är så otroligt bra!
Det är ingen som vet vart man kan köpa säsongerna by the way? Inte från någon utlänsk sida tack för då blir det så dyrt!


och ang. hjärtarna: det är mina favoriter. Jag är inte kär i dom XD fast haha, maxi är ju bara 17 ;)
Hobbo den brunhåriga och maxi den superlånga där bak.


TILL ALLA OMOGNA BLOGGSPAMMARE MED 2 LÄSARE OM DAGEN.

jesus vad patetiska ni är, ni vet att bloggen måste ha bra innehåll också för att få läsare va? :)
och att sitta och kommentera sin egna blogg under olika namn? ni är patetiska.
sedan när ni skriver om min bästa vän också och hittar på en massa frågor själv för era två läsare inte vill fråga nått, ja då sjunker ni lågt. Inte så att jag och jennifer kommer fortsätta läsa eran blogg för de? så ni tillochmed får FYYYRA läsare? ;)
och de ironiska med er; är att era 'läsare' vet vem jennifer är och säger skit om henne? haha, ni är sämre än mig på sånthär!

HUVUDVÄRK SUGER.

Hallå bloggen!
Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat, men jag kan ju ge er flera inlägg idag eftersom jag kommer vara hemma hela kvällen? =)
Orkar inte gå ut ikväll bara, lite ont i huvudet har jag också. Så ska mysa med godis och chips istället, hihi =)
Igår hade jag jätteroligt. Jag, felix & jennifer åkte till birsta efter skolan och efter birsta blev det gården så hade inte tid att sitta vid datorn något =)

men ayaaaah, kommer komma åtminstånde ett till inlägg senare. Gissa om vad? ;)
LETRÅD:


HELÅJJIIEIEIE

de är bra att jag finns för ni märker hur värdelös malin kan vara på uppdatering .. :)

iaf så malin är bäst, efter mig
och snyggast
och aaassnäälll, efter mig. :)


HHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

gästblogg is the shiit , daah?
haschkakor malin,
de e najs de :D


frågade malin va hon gör nu, hon svara att hon pullar. ja okej, bäst att inte störa(; haha,
men usch , ja orkar inte vara kul nu. men! ja kan tvinga malin att sätta sig här. ska bara fullborda inlägget liiite till

http://jenniferwestling.blogg.se
http://jenniferwestling.blogg.se
http://jenniferwestling.blogg.se
http://jenniferwestling.blogg.se
http://jenniferwestling.blogg.se
http://jenniferwestling.blogg.se
http://jenniferwestling.blogg.se
MEMORERA DEN, ÄLSKA DEN, KOMMENTERA DEN

NU
SKA
JA
LOGGA
UT
FRÅN
MALINS
BLOGG

PEACE!

HEROES.

Nu är klockan nio, jag är jättehungrig. Jag längtar otroligt mycket till klockan elva. Heeroes, :D
Sylar & Alex är mina! SPECIELLT SYLAR! HAR VART KÄR I HAN HELA JÄVLA SÄSONGEN! [3&4] Kmr alex va med mera btw? Han är sööt :D
Och alltså seriöst! Kan ingen bara döda Nathan?! TROR JAG FÅR CP PÅ HAN SNART! Och hiro måste få tillbaka sina krafter! Och Peter sina gamla! .____.
(ska hiro inte va med mer btw? han har itne vart med på 2 avsnitt ;o)


NU ÄR MIN BLOGG HÖSTIG.

Och vad tycker jag om det? Hm.. jag vet inte riktigt. ovant, har inte haft annan färg än rosa elr lila på ett år så otroligt ovan är jag. Men jag vänjer mig nog. Designen är ju fin och så, fast det skriker inte så mycket malin om den. Haha. =)
Headern däremot, är skitful. Jag ska göra en ny, HAHA. Lovar. .__.
fyfan vad bra jag är


OCH DET TOG EN HEL JÄVLA TIMME FÖR ATT GÖRA DOMDÄR LÖVEN I PAINT!


SMIDER ELAKA PLANER.

bara så ni vet alltså ;>
och här är bilden ni skulle få se, hahahahah. fyfan va kul den är


fyfan va snygg man är


RSS 2.0