Du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Lyssnar på Håkan Hellström och Kent samtidigt som jag vandrar runt i ett par Dr. Martens kopior, ändå känner jag mig mer som mig själv än jag någonsin gjort tidigare. Otroligt hur saker och ting kan förändras.

Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden

Och jag önskar att jag kunde skriva vackra texter som betyder något. Texter med rader där man tydligt men ändå inte kan se hur jag känner och mår.
God natt.

I tried to deny you, but nothing ever made me feel so wrong.

What you mean to me (spotify)
Hero (unplugged) (spotify)

Lite favoriter

Eftersom min blogg känns så opersonlig lägger jag upp lite favoritsaker jag har. :)

Favoritfilm: Starstruck
Hahaha jag vet, jättetöntig men ni kan väl inte påstå att filmen inte är bra? Har nog en liten crush på Sterling också hehe.
Favoritartist: Lady Gaga

Favoritlåt: White light momentlike a punk är nya favoriter. En äldre favorit är Pyramid.

Favoritspel: Call of duty - Black ops.

Favorit TV-program: The OC!

Tove Styrke - White light moment


Adam Tensta - Like a punk


Så full av känslor och ord men när det gäller går det inte att skriva ner.

Har gjort en ny spotifylista iallafall.. (Typ oj vad intressant! Jag ser era carefaces genom skärmen hihi) Är inte en sån människa som bryr mig om vad som är nytt eller inte, det jag gillar gillar jag helt enkelt - även om det inte är släppt igår. Här har ni lite låtar jag gillar iallafall. Det är spotifylänkar, men ni kan ju söka på youtube om ni inte har spotify.

Love the way you lie - Rihanna ft. Eminem
PS. I'm still not over you - Rihanna
Every rose has its thorn - Miley Cyrus
Trying to recall - Marie Lindberg
Paparazzi - Lady Gaga
Stockholm i mitt hjärta - Petter
Impossible - Shontelle

Mitt 2010

Januari: Januari var en händelselös månad. Jag peppade inför Gran Canaria och slösade pengar jag inte fick slösa Jag upptäckte ett större intresse för kläder & skor och solade solarium för första gången. Jag var paranoid och trodde att glaset jag låg på skulle gå sönder och sedan att jag skulle bli blind av rören. Jag fick ett akut behov av pengar och bad folk bli medlem på gratissidor utan framgång.

Februari: Jag drog iväg till Playa del Inglés på Gran Canaria i två veckor och mådde toppen. Vädret var inte det bästa men det är det aldrig på Kanarieöarna. Det blev storm en kväll och ett fönster gick sönder, jag blev inte speciellt brun. En fågel bajsade på min mamma och pappa sa "gracias surkärring" till en surtant i kassan. Typ dog när jag skulle hem för jag trivs verkligen på Gran Canaria. Drack oändligt med cola och åt jättemycket god glass och annan mat. När jag kom hem fick jag bihålinflammation och sedan hade jag prao på Statoil.

Mars: Jag åkte iväg till Stockholm den 4 Mars för att se mitt dåvarande favoritband Tokio Hotel i Globen med min äldsta internetvän. Jag färgade håret brunt dagen efter och shoppade, men inte allt för mycket. När jag kom hem la jag i två blonda slingor i mitt bruna hår och det gick inte lång tid innan jag färgade håret rött.

April: Blev 15 år och fick en fin moppe som går skitdåligt. Jag sa att jag skulle städa på mitt rum hela tiden men gjorde det aldrig och jag drev på skärtorsdagen. Jag gick till kyrkan för att fixa lite poäng till konfirmationen och sedan åkte jag på konfirmationsresa till Trondheim i Norge. Jag fick nostalgikänslor efter TH konserten och längtade tills jag fick köra moppen min. Facebook förbjöd mig från att gå med i grupper och jag hade en bra hårdag. Jag blev less på mitt röda hår så jag färgade det brunt igen. Jag träffade Simon och Tomas på vårmässan och hade roligt på valborg.

Maj: Jag bestämde mig för att bli blond igen så jag la i blonda slingor i mitt hår. Jag misslyckades på mitt teoriprov. Jag visste att vi skulle ha skickat Darin till Norge i melodifestivalen. Jag och Jennifer tyckte att vi skulle gå på polar så det gjorde vi också.

Juni: Jag läste och läste och läste på till mitt nästa teoriprov, and I made it! Jag och Jennifer drog ut på moppefärd efter skolan, Jennifer fick låna min moppe som hon körde ner i diket. Jag och Jennifer ramlade på grus med moppen och jag sträckte axeln vilket resulterade att jag tappade moppen i marken dagen efter. Vi fick äntligen sommarlov och jag köpte mig ett par espadrillos som jag suktat efter. Jag slängde in en helblekning i håret och fick gult hår som jag la i rosa slingor i.

Juli: Juli är förmodligen den bästa månaden på året. Gatufesten, Stockholm, varmt och fint väder, tallinn! Jag älskar Juli! Jag var ute och sprang en gång också, men skorna var trasiga så jag fick blåssor som satt i en månad. Jag var på Gröna Lund, jag shoppade i kista galleria, jag mådde bra och levde livet. Jag älskar stockholm. Jag såg Dead By April på gatufesten också!

Augusti: 12 augusti. Kommer aldrig glömma det datumet. Vila i frid, Vivianne Westerbring. Jag skrattade så jag grät åt pruttguiden, jag uttryckte mitt hat åt dr. Martens. Jag grät och grät och grät. Och så började skolan och det var slut på lovet. Augusti var ingen bra månad. Det finns inga bilder från Augusti att visa.

September: Såg Sean Banan live på birsta city, gick på Vivis begravning och grinade mer än vad jag gjort under året. Jag blev jättesjuk och behövde hostmedicin och nässpray, låg hemma i typ en vecka om inte mer. Jag lyssnade överdrivet mycket på Veronica Maggio's 17 år och dissade Hugo & Paows låt. Jag åkte till Turkiet som hade ett dåligt hotell med äcklig mat, men vi hade världens bästa väder och jag blev riktigt solbränd. Jag färgade mitt hår brunt igen!

Oktober: I oktober hände det.. Absolut ingenting. Jag såg framemot lovet och jag kollade runt på massa gymnasium och journalistiklinjer, bara önskade att jag skulle slippa skolan jag går på just nu. Jag och Jennifer sprang runt och busade, och jag fick hem en väldigt efterlängtad väska. I slutet av månaden ställde jag av moppen min. Temavecka & middag för niorna!

November: Lov i en vecka! Åkte ner till Uppsala för att träffa två internetvänner, sprang runt med dom och deras pojkvänner på stan i Uppsala och busade. Jag och Jennifer satt vid youtube alla vakna timmar och kollade på roliga videos, kissade på oss litegrann och bakade pepparkakor klockan två på natten. Jag blev sjuk igen och fick fel av att sitta hemma konstant.

December: Jul. Snö. Kyla. Ännu mer snö. Jag flyttade mina två bloggar hit. Jag stressade något enormt i skolan med ~5 omprov + läxförhör och sånt och klarade G i alla ämnen, kände en stor tyngd lättas från axlarna när jag klarade av grejerna. Jag var arg, och är fortfarande arg, på en vän som ljuger och skiter i mig konstant. Jag hittade mycket fina grejer från H&M som inte fanns i butiken och insåg att jag är för tjock för byxdress. Jag längtade till julafton så jag fick pengar, och shoppade sedan upp hälften av det jag fick. (många bra köp obs!) Nyår spenderades hemma och sedan uppe i Vi.
Såhär har jag förändrats under 2010.
2010 var ett år som var rätt.. Dåligt faktiskt. 2011 har goda chanser att bli bättre.
(Det här var faktiskt riktigt svårt att göra då jag inte tar mycket bilder, inte gör mycket, inte minns något, min dator kraschat flera gånger så bilder gått förlorade & jag inte bloggat mycket.)

RSS 2.0