Bilder!

Bilder från le turkland! Stulna från Jennifer. :>


Hemma från Turkiet!

Ni vet ju hur jag är med det där med att lägga upp bilder (ta bilder överhuvudtaget faktiskt) , så ni kan ju kolla in Jennifers blogg istället för hon brukar vara bra på sånt! Ska sammanfatta iallafall.

Hotellet vi bodde på var Eftalia Resort som låg i Konakli - 12 km utanför Alanya. Hotellet har fyra stjärnor, men jag själv skulle inte sätta mer än tre på det. Personalen var trevlig och rolig, det var varmt i havet. Stranden var fin och poolen var stor. Däremot var rummen fula, balkongen liten och maten smakade kattbajs. Det enda som gick att äta var pommes frites och gurka, samt tårta till efterrätt. Fast en dag hade dom dock en väldigt god kyckling.

Vi kom fram vid hotellet runt halv tre på måndagsmorgonen, gick och la oss direkt. Vaknade vid tolv på måndagen och sedan började vi semestern. Vi badade mycket, gick ner på stranden och åkte in till Alanya tre gånger. Jag hittade inte så mycket fina grejer, fick med mig hem ett par trosor och ett par skor..

Turkisk mat är äcklig och dom som jobbar i affärer är riktigt jobbiga. Dessutom stirrar dom på tuttarna och röven hela tiden (inte på mig alltså). Jag suger på att pruta och dom två gånger jag gjorde det ville dom inte ha med mig att göra, eftersom dom ville sälja en ring i ''äkta'' silver till mig. Haha ja men det var väl ungefär lika äkta som conversen jag köpte där.

Hotellet i bakgrunden är inte vårat hotell utan det är grannhotellet.


En bild bara


Det var 17 år

Veronica Maggio - 17 år.
En av favoritlåtarna just nu säger jag bara, awesomeee låt! ♥



Det var 17 år,17 år i staden där jag växte upp och så.
Märker du hur fort det går?

Det är jobbigt att vara sjuk.

Gaaah. Tänk er att ni lägger er klockan tio, sen somnar ni halv tolv. Vaknar ungefär 7 ggr under natten och sen vaknar helt halv elva. Sen ligger ni och slumrar till till och från under dagen och tjugo i elva är ni trött så utav helvete igen. Lägg på lite smärta i kroppen på det, äcklig hostmedicin, hosta och nässpray. Kuul =) Fast man blir lite rolig i huvudet av hostmedicinen och det är ju ett plus! Haha

En frisk bild iallafall!


Mediciner

Tror inte att jag har sagt att jag är sjuk men det är jag iallafall. Var hos doktorn igår och då fick jag recept till hostmedicin och nässpray. Hostmedicinen smakar bajs och den ska tas 3 ggr om dagen, nässprayen är obehaglig och ska tas 2 ggr om dagen. Tjohej!


Vivianne Westerbring

Kommer aldrig aldrig att glömma dig.


Sean Banan

Såg han igår på Birsta, hehe.


RSS 2.0