ALALALALALA LOMPA

Hallå alla människor!
Haha okej jag vet inte vad det är för fel på mig idag, har varit typ cp konstig heladagen :) Anyway så är jag väldigt dålig på att blogga, fast det kanske märks på hur lite jag updaterar. Men det är pga: jag börjar lessna väldigt extremt och, jag har tappat bort min kamera så jag har ingenting att lägga upp. Så det blir ju lite svårt, det är ju bajstråkigt att läsa en blogg utan bilder? Fast å andra sidan är det skittråkigt att läsa en blogg som min också :) undrar lite över hur jag kunde få 13 besökare igår och iförrgår utan att bloggat något? haha..

Just nu sitter jag ute på ballen iallafall, balkongen alltså. Jag har nämligen två föräldrar som inte gillar att jag sitter inne hela dagarna :> Men jag har inte så mycket val idag, mina vänner är nämligen på himlabadet. Jag skulle också dit, hade sett framemot det.


Hello , I'm blonde


Anledningen till att jag itne bloggat alls är för att vårat internet inte fungerat :>


Espadrillos inköpta!

Oh yes I bought (?) them! :D
149:- på H&M i butik.


dålig bild


Espadrillos

Sånahär skor är jag väldigt sugen på att köpa nu! Undrar om lilla mamma vill köpa dom åt mig? (a)
Dom kostar just nu 99:- på H&M, kanske kan tvinga med henne till birsta imorgon och få henne köpa dom åt mig? Hehe. Provade dom i 41 och dom såg pretty damn najs ut på mig, men dom var ju i 41 och inte 40 så dom ramlade av foten så då köpe jag dom inte :@



Dessa ursöta skor är jag också väldigt sugen på att köpa, 199:- tror jag att det var , från H&M iallafall. Så sjukt söta så jag tror jag tuppar av : D Kan dock inte bestämma vilka som är finast, rosa eller svarta?


BLOGGPAUS ?

Ibland får jag lust att kolla bloggar. Typ nu. Kollade egoinas nyss, HAHAHAHAHAHAH . Älskar henne. (klicka på längen för att komma till ett roligt inlägg)
För övrigt har jag väldigt väldigt tråkigt (fast det tror jag Jennifer förstod redan då jag skrev att jag läste bloggar) och dethär kommer bli ännu ett sånt där onödigt whatever inlägg. :)

Jag är väldigt sugen på att åka och köpa Ben och Jerrys, men jag har inte råd. Uhhhh, känns som att jag vill strypa mig själv för att jag är så dålig med pengar. Kom just på att jag inte varit inne på bdb idag, bra det! Men nej nu ska jag sluta förstöra min blogg ännu mer, funderar faktist på att gå på bloggpaus igen..

värdelöst inlägg

Hahaha fan vad dålig min blogg var i början. Eller a den är väl inte bra nu heller men , förut var den värdelös :>
Men nej, nu ska jag baka innan det blir för sent! Hejdå.

OCH SNART KOMMMER JAG BAJSA SNETT PÅ JUSTIN BIEBER, KAN HAN INTE BARA LÄGGA AV? fucking tioåring,

5 saker du kanske inte visste om mig.

1. Jag hatar oranget.
Hatar hatar hatar, skulle aldrig någonsin ha på mig något oranget.

2. För att få sommarkänsla -för det är ju trotsallt sommar även fast det är kallt ute - så lyssnar jag på gamla låtar som egentligen inte ens är bra
Såsom Sommaren är kort - Tomas Ledin & Gröna Granna Sköna sanna sommar - Lillbabs.

3. Jag hatar då folk inte kan stava.
Då menar jag inte bara några få stavfel, utan folk som verkligen har allvarliga problem med att stava. Vell är ett exempel på ett ord som får mig att slita håret av mig.

4. Jag tycker att min klädstil är fantastisk, tycker att jag brukar lyckas få ihop riktigt snygga outfits. När jag faktist anstränger mig alltså, inte så som jag går klädd i skolan med en kofta, ett linne och leggings. Utan när jag lägger till en hel del massa accecoarer också!

5. Jag hatar när folk säger att jag är fin IRL.
Jag vet aldrig hur jag ska reagera då. Känns rätt lame med ett tack? Dessutom håller jag inte med för fem öre.


mopedjefel

Min moppe är då ingen lyckomoppe. Seriusly! Jag har haft moppekortet sedan i Torsdags, och ja i torsdags gick det bra för mig att köra men då körde Jennifer ner den i diket.
Alltså.. Okej, min mopeds historik:

-I maj körde Felix ner den i ett dike
-I torsdags körde Jennifer ner den i ett dike.
-I fredags körde jag och Jennifer omkull på grus, vilket resulterade för min del sträckning i axeln, blåmärken på benen och sår på händerna, och Jennifer fick skrubbsår på benen. Och för moppens del gick en lampa på instrumentbrädan sönder , samt massa repor.
-Idag när jag parkerade den höll den på att tippa, och eftersom jag har ont i axeln kunde jag inte hålla upp den utan den slog i marken och en spegel blev lös. Har dock fixat spegeln nu. Och varför jag inte tog tag i den med andra armen? Jo för jag höll i hjälmen med den.

Mopedjävel . Jag älskar den iallafall, hehe. Är bra på att köra men däremot är jag en olycksfågel.


I MADE IT.

moppe <3


Ich bin krank.

Det är ju hysteriskt kul i think! :'D (not..)
Hur som hellst så är jag på väldans humör för att rensa ur min garderob och köpa nya grejer. Men det går ikke, jag har inte råd med det och jag har redan rensat ur min garderob. (förutom en hysteriskt ful blommig tröja, hehe) Näfan, ska nog kolla runt på lite fini kläder, som dessvärre inte kommer köpas, utan jag kan väl köpa liknande när jag och jennifer är på roadtrip ;>

PUSS PÅ MITT NÖDVÄNDIGA INLÄGG (men jag är bara väldigt less på min teoribok nu)


RSS 2.0