The sun would set so high

Nu har alla äntligen råd så ikväll ska vi boka resan till Turkiet den 18 augusti, förutsatt att pengarna har kommit in på Felix mammas konto vill säga. Här har ni massa fula bilder och videos från när vi var där i September 2010.
 

 

S T O C K H O L M

Seriekrockade i veteranbilarna på Gröna Lund, fjantade oss på slottet, såg LOL på bio (bra film, lite för snabb i både slut och början dock) shoppade litegrann, såg också Marcelo från årets Big Brother men vi gick inte fram till honom.



Gatufesten 2012.

Gatufesten 2012 var så jävla fantastiskt, jag njöt av varenda sekund och mådde bra hela tiden. Ömma fötter, trött som fan och ont i axlar och rygg men det gör ingenting för det var så värt det. Åt hur mycket sockervadd som helst & kramats med otroligt många människor. Sett jättemånga band och artister, både som jag lyssnar på och inte. Jag har en jävla skrotkamera som inte dras fram så ofta, så bilderna är inte dom bästa!
 
Onsdag gick jag med Felix, Jennifer & Richard. Det var Rix FM festivalen, såg Lisa Miskovsky, David Lindgren & Molly Sandén och dom var jättebra allihopa. Träffade några människor från min klass (som inte kommer vara min klass mer till hösten) och mådde bra.

 
Torsdag gick jag med Erica, vi såg på Melody Club (vi och typ 50 andra haha) och hade superbra platser och dom var helt okej. Jag tycker det mesta är bra live bara för att det är så mysigt med livemusik. Vi mötte Elin & Lisa som är två av Erikas vänner och dom var med oss tills Rebecca och Fiona spelade lite senare. Under Rebecca och Fiona träffade vi Linnea (som också är Erikas kompis) och hon var med oss tills vi åkte hem. Erika dansade som besatt men själv var jag så kissis så jag höll på att dö, så jag hoppade bara lite hehe.

 
Fredag gick jag också med Erika. Vi åkte först till Haga där Erika skulle träffa någon, sedan gick vi till Skönsberg och träffade Maxwell. Vi satt och umgicks lite vid några bänkar någonstans vid vattnet och hade det mysigt i solen. Inne på gatufesten träffade vi Elin och Linnea igen också. Vi kikade lite på den svenska björnstammen men hann inte kolla så länge eftersom vi skulle se Erik Hassle. Under Erik Hassle stod vi längst fram (utan att köa någonting!!!!!), höll handen och hade ögonkontakt med honom hihi. Var jätteroligt. Vi kikade lite på Takida också. Vi åkte hem lite senare för jag fick nå tokigt i magen som gjorde pissont och Erika fick ont i ryggen.

 
Lördag gick jag med Felix, Jennifer & Richard. Vi träffade Jencka och hennes kompis Jessica under kvällen och också Elin som vi gick runt med ett tag! Jag, Jennifer & Richard åt middag hemma hos Richard innan vi åkte in till gatufesten och gick direkt till Norlie & KKV som spelade. Vi vandrade omkring lite, åkte lite karuseller, jag åt kebab och sedan såg vi på Seal Paul. Efter Sean Paul åkte vi lite mer karuseller och tjugo minuter innan dom stängde drog elin med mig in till madhouse i skummet (ÅKA MOPED BLÖT ÄR INTE SÅ ROLIGT) och vi dansade och fjantade oss lite. Sedan hängde jag och Jennifer kvar ett tag och pratade med Jesper ett tag innan vi begav oss hemåt. 


Don't you want our hearts to sing?

Kavaj - Gina Tricot, Halsband - Forever21, Klänning - CottonOn, Skor - Converse.

RSS 2.0