Time to get eyefucked again













JÄVLA PENIS

Se vad som hänt min kamera. Vet inte vad fasen jag ska göra. Vet inte om det bara är UV-filtret eller om själva objektivet också är trasigt eftersom det blivit en buckla i filtret och jag inte får av det, får pröva lite mer. Dör om hela objektivet gått sönder, vill inte punga ut några tusen kronor på en kamera som inte är speciellt bra.


Att allting har ett slut, att allt det vackra är kort.


Hur skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane?

Igår köpte mamma en virkad väst åt mig, är extremt nöjd. Ville ha en så jävla mycket förra året men fick aldrig tag på någon. Fick en bikini också (SUPERFIN!!!!!!!!) och en jacka. Och en parfym som luktar vanilj ♥ Den luktar bajs precis när man sprutat på den men efter någon minut luktar den cpgott. Hittade dock ingen skinnjacka..  Har klippt mig också, är rätt kort men samtidigt ingen större skillnad. Skönt som fan att slippa allt det slitna iallafall. Västen kommer från H&M.


HEJ


trams


ny profilbild på facebook?


/lättroad


So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high

Fattar inte vissa människor som bloggar som om dom har typ sveriges största blogg när dom har typ 30 läsare, fattar inte heller människor som måste våldta det svenska språket med h & w. är sur och less just nu utan någon anledning, har ont i magen och äter choklad fastän jag egentligen inte tycker om choklad. (blev lockad av det fina omslaget ok)


We are free, where everything’s allowed and love comes first

Den här helgen har bestått av snygga kläder, stjärnor på brösten, cider och galna blondiner i Kramfors. Umgicks med släkten och Jennifer i Lördags, köpte godis, enorma partypoppers och häftiga glasögon på dollarstore 


Klänning och solglasögon från H&M. Halsband från Forever21 och kavaj från Gina Tricot.

BARNKONVENTIONEN

Här är min fotouppgift till barnkonventionen.

Ja, vi vet att du behöver hjälp. Du kommer aldrig mer bli dig själv.
-Kent, "dom som försvann".

RSS 2.0