Ridån går ner och ljusen släcks

Här är vad jag fick i julklapp! Fick bara saker som jag önskade mig så jag är jätteglad över det.
 

All I ever wanted was the world

Nu är jag hemma igen, hittade inte mycket alls. Hittade en jättefin klänning på H&M men den var en storlek mindre än vad jag brukar ha så jag tänkte pröva den men kön var så löjligt lång in till provrummen så då fick det vara. Visar mina julisar i nästa inlägg!

Pyamasshorts, örhängen, svarta baslinnen & BH från Gina Tricot. Transparent ärmlös skjorta från Vero Moda.

Var försiktig du har mitt liv i din hand

Hallå allesammans. Hoppas att ni har haft en bra jul, det har jag haft. Jag har varit hemma och jag har varit pigg, ätit mycket mat och druckit mycket julmust. Ska snart åka in till stan och birsta och shoppiloppa, hoppas att det finns något fint. Behöver ett par svarta jeans så hoppas att jag hittar några, kan nämligen ha ca 0 av mina tröjor eftersom nästan alla kräver ett par byxor och inte leggings. Tänkte visa mina julisar men det hinner jag inte nu för snart går bussen så ni får se dom senare istället, hejs!

Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year

Imorgon ska jag spendera ungefär halva dagen på sjukhuset för jag ska få ett behandlingsdropp, jag tror att det skulle ta runt sex timmar totalt så jag kommer ha en hel del tid att göra ingenting med. Tänkte ta den här tiden till att skriva en uppgift till svenskan, har struntat/inte orkat med skolarbete så länge nu så det är pinsamt. Jag ska skriva en argumenterande text, en nyhet eller en essä - vilket av det får jag välja själv och ämne får jag också välja själv. Men jag har absolut ingenaning om vad jag ska välja, har ni några förslag? Argumenterande text verkar enklast men jag vet inte vad jag kan skriva om för just nu finns det inget som jag kan argumentera tillräckligt mycket för och emot.
 
Sedan jag skrev senast har jag fått vara hemma hela tiden, hade inte så ok blodvärden så jag har tagit det lugnt. Finns inte så mycket annat att göra med låga blodvärden eftersom man blir så trött. Har fått sår/blåssor/vem vet vad i munnen så jag har fått svårt att äta vilket leder till att jag är hungrig hela tiden och när jag är hungrig får jag ont i magen, men det är bättre idag än igår iallafall så det går ju långsamt framåt. Det är nog bra igen nästa vecka, hoppas för jag blir GALEN. Mina fingertoppar är också avdomnade vilket gör det till ett problem att skriva och göra ca. allting som kräver berörning av fingertopparna.
 

Livrädd med stil

Idag åkte jag, Jennifer & Felix till birsta för att shoppa lite. Det är nobelmiddag för min skola imorgon så jag skulle köpa en klänning till det, hittade en fin riktigt typiskt mig klänning på H&M och köpte också en handkräm från the body shop till mina äckligt torra händer. Hoppas verkligen att handkrämen är bra för jag orkar inte ha såhär torra händer längre (dessutom kostade den lilla plutten 60 spänn). 
 
Annat som har hänt: Åkte upp till Umeå igen för att påbörja mitt andra behandlingsblock i söndags, det gick felfritt och jag fick komma hem igen i fredagskväll och nu behöver jag inte åka upp dit något mer först den andra januari! Om allt går som planerat och jag inte blir sjuk såklart, och så kommer jag dessutom få vara hemma över både jul och nyår! Imorgon ska jag på sjukhuset och ta blodprover samt vinkristinesprutan så nu hoppas vi på bra provsvar så att jag inte behöver läggas in på sundsvall igen.


RSS 2.0