Lyssna till samma regn

Musik jag tycker bäst om.

Man måste dö några gånger innan man kan leva - Håkan Hellström, Wake me up when September ends - Green Day, Det finns inga ord - Kent, Someone like you - Adele, Kom igen Lena! - Håkan Hellström, Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström, Rolling in the deep - Adele.

Felix är lika het som alltid

"Ta kort på mig på balkongen!" Sa Felix och sprang.

Sitter här och äter frukost

Idag på mattelektionen började min telefon ringa, det var hysteriskt roligt eftersom det var knäpptyst i klassrummet och min ringsignal är "sitter här och äter frukost". Haha dör. Ska aldrig glömma att slå på tyst läge igen, eller byta ringsignal kanske.

(Följ mig på tumblr.)

A girl can't have to many pairs of shoes


Vyer från ett luftslott.


River en vacker dröm

Nu har jag shoppat. Igen. Det är ett par svarta strumpbyxor under dom grå, både strumpbyxorna och halsduken kommer från H&M.


Honey, I'm home


Även när du är pigg så ser du väldigt, väldigt, väldigt trött ut.

Nu har jag shoppat lite, igen. Jag slutar aldrig imponera med mina bilder på kläder.

Skor, Dinsko
Poncho, Gina Tricot. Färgen blev ju sjukt ful på bild, den är ljusgrå i verkligheten.
Halsduk, Gina Tricot.

Kommer göra dig besviken


Jag behöver nåt starkare

Skjorta - H&M, Shorts - Gina Tricot, Skor - Skopunkten, Halsband - New Yorker, Earcuff - Stylebytyra.se, Stor ring - Gina Tricot.

Felix i Medveja

"Här får man bara köra fem, vilken tur att vi bara är fyra"


Venedig


Sista bilden tog jag av Felix.

Kroatien #2


Tog en tripp till Birsta

Strumpbyxor från H&M
Trosor från Gina Tricot
Mössa från Monki
Skjorta från Cubus

Kroatien #1


Vivianne Westerbring. 18 april 1964 - 12 augusti 2010.

Tidsinställt inlägg eftersom jag inte vet om jag har möjlighet att sitta vid datorn den 12 augusti, och det här inlägget är viktigt. Det måste finnas.

Idag var det ett år sedan du lämnade jorden. Du finns inte längre. Det är fortfarande svårt att förstå, det finns fortfarande nätter när jag ligger vaken och gråter och saknar dig. Det är som om du aldrig existerat, samtidigt går man och väntar på att du ska höra av dig och säga vart du är och att du mår bra. Det är fortfarande svårt att acceptera att du inte finns, att vi aldrig kommer se dig igen. Du är saknad.

Bilder i olika storlekar eftersom jag och Jennifer inte använde samma storlek då som nu. Dom två understa bilderna är stulen av Jennifer. Jag har inga bättre..

Två bilder.

Bild 1 från Österrike och bild 2 från camp ostro någonstans högre upp i Kroatien.

Bacardi Breezer

Haha alltså. Jag och Jennifer var inne på mini market och skulle köpa breezer, och jag tappade en i golvet. HAHA. Skitpinsamt men hysteriskt kul. Ingen blev arg iallafall, dock blev jag tvungen att betala för breezern jag tappat i golvet, men det gjorde inte så mycket eftersom den kostade 13 svenska kronor. Har köpt smink idag förresten, självklart glömde jag köpa mascara men det var inte så jätteakut att köpa det. Hoppas att vi åker till Konzum igen så jag kan köpa en eftersom den är så jävla dyr hemma.

I kroatien

Sitter på camp Ostoro någonstans i Kroatien, har glömt min kamerasladd hemma så jag kan inte lägga upp några bilder. Är imponerad över hur bra jag är. Imorgon åker vi till Split iallafall!
Just nu sitter några (förmodligen) slovener och skrattar åt oss, skulle gissa att dom skrattar åt min dator!

RSS 2.0