Det kommer aldrig va över för mig

I torsdags tog jag och Elin tåget ner till Stockholm. Vi gick till bengans runt kvart över tre och stod där och köade och väntade, 18.10 skulle vi behöva gå men signeringen började 17 och vi stod rätt långt fram så vi skulle nog hinna. Men kön gick _så_jävla_långsamt_ så jag började känna att kanske vi inte gör det? Först vid 18.00 kunde vi se honom genom fönstret men vi var fortfarande inte nära, då kände jag att vi skulle inte hinna. Som tur var så hörde hon framför oss att vi behövde gå, så hon frågade en vakt om vi inte fick gå före så vi skulle hinna med tåget - vi hade ju faktiskt åkt ända från Sundsvall bara för det här. Och det fick vi!! Så 18.07 fick vi gå in, och då fick vi träffa Håkan Hellström. ♥

Var så lycklig så trots att vi blev fast i Gävle i flera timmar och inte kom hem först vid tre, när vi skulle komma hem tjugo i elva, så var jag på bra humör hela kvällen.
 

I stan där jag bott är man någon eller ingen alls

TRE FAVORITPRODUKTER:
Mina duschkrämer och body buttrar från body shop samt handsprit från apoteket.

TRE SAKER DU VILL HA:
En egen lägenhet, långt hår och en ny säng

TRE BRA FILMER:
East of Eden, dirty dancing, pretty woman.


TRE BRA LÅTAR:
Tro och tvivel - Håkan Hellström, man måste dö några gånger innan man kan leva - Håkan Hellström, hurricane Gilert - Håkan Hellström.

TRE FAVORITFÄRGER:
Grönt, vinrött, blått

TRE SAKER SOM BETYDER MYCKET FÖR DIG:
Mina vänner, min familj, Håkan Hellström

TRE SAKER DU ALDRIG SKULLE KUNNA GÖRA:
Skada någon annan, suga på en tå, jobba som buss/taxichaufför

TRE BRA ARTISTER/BAND:
Håkan Hellström, Kent, Veronica Maggio

TRE PERSONER DU SER UPP TILL:
Jag vet inte.


Ett halvår senare.

Idag tog jag min sista kortisontablett, och lyckan går inte ens att beskriva.

Jag tänker alltid på dig i April

Sitter uppe i Umeå nu igen och allt är som vanligt. Påbörjade sista (!!!!!) blocket idag, vilket innebär; blir kvar här i Umeå tills torsdag, sedan blir det två dagar med cellgifter och dropp på Sundsvall nästa vecka och sedan är det slut på cellgifter! Från och med idag blir det 15 dagar med kortison också då som vanligt men efter det är det också klart med kortison och ska bli SÅ JÄVLA SKÖNT. Ska äta flucanosol, bactrim, omeprazol och övriga mediciner ett litet tag till också, eftersom att immunförsvaret inte återhämtar sig direkt så kan jag ju fortfarande få svamp och sånt. 
 
Tyvärr så har forskarna i Tyskland bestämt sig för att jag ska strålbehandlas när cellgifterna är klar, det är inte bestämt när strålbehandlingen ska börja men läkarna här har sagt att det blir någon gång i maj. Det blir måndag - fredag i 3 veckor, sedan får jag åka hem under helgen. Det gör egentligen inte så mycket, bara det att den 9 maj (vilket är en torsdag) så är det hockey VM och det finns en risk att strålningen är då - men vi har sagt till läkarna att jag har längtat tills det och dom ska försöka se till att det inte krockar, men dom lovar inget så jag förväntar mig inget.

RSS 2.0