What will they say Monday at school?

Nya skor från Nelly och en bit av vad jag hade på mig idag.
 

När man släpper taget tar man steget

Idag köpte mamma en biljett till konsertfesten (Håkan) till mig!!!! Vi hämtade ut den efter att jag tagit blodprov, är så GLAD. Mindre glad över detta: Min behandling ska ju skjutas upp några dagar, vilket gör att jag och Elin inte kommer kunna gå på Marina and the diamonds - den 7 april får jag ett 24timmars dropp och då hinner vi inte med tåget den 8 samt att jag kommer vara för trött. Ville så gärna gå.
 

Allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va


Mikael minns du sångerna?

Senast jag var uppe i Umeå gjorde jag ju en PET CT och allting såg bra ut! Tumören har krymt och läkarna i Umeå tror inte att jag kommer behöva strålbehandlas, men det är inte dom som avgör det utan det är en grupp i Tyskland*. Jag ska upp till Umeå igen den 4 februari och då ska jag påbörja mitt fjärde block, kanske får veta då. Jag vet inte hur mycket jag har sagt men dom två första blocken och dom fyra sista blocken är olika behandlingar, och dom här andra behandlingarna jag får är så mycket bättre än dom två första - den enda biverkningen jag verkligen lidit av hittills av dom andra behandlingarna är att jag fick fruktansvärt ont i benen förra helgen, annars har jag varit ganska pigg och som vanligt. Men jag har ju tre block kvar och man vet aldrig vad som händer.
 
Imorgon släpps biljetterna till konsertfesten i Sundsvall och vet ni vem som kommer? Håkan Hellström!!!!!!!!! 3 Augusti, samma dag som Kent spelade förra sommaren, är numer världens bästa datum. Jag ska be mamma köpa en biljett åt mig, kan ju inte missa Håkan i min egna stad. Ska ju se honom i Göteborg också! Kommer bli världens bästa sommar. Hoppas att han släpper fler turnedatum i typ Uppsala, Gävle, Stockholm eller något annat som ligger nära Sundsvall så jag kan se honom ännu fler gånger.
 
Låtar som går på repeat hos mig just nu: Ismael - Kent, valley of the dolls - Marina and the diamonds, ingen kunde röra oss - Kent, hypocrates - Marina and the diamonds, sthlm skyline - Markus Krunegård
 
* I Tyskland forskar dom om Hodgkins och jag deltar i den forskningen, alla mina provsvar och undersökningar skickas ner till Tyskland så får dom se hur sjukdomen utvecklas och bryts ner. 
 

MITT 2012

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Ja jättemycket. Jag firade in det nya året i ett annat land, jag gick om ett år i skolan, jag åkte utomlands utan föräldrar, jag opererades, jag var inlagd på sjukhus.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej jag tror inte att jag gav några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2012?
Nej TACK OCH LOV.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
USA, Turkiet.


6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Inte vad jag kan komma nu.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
3 augusti - Ebba var här, vi fikade på Barista då Kent gick förbi. Två timmar senare skakade jag hand med Sami och hejade på hela bandet, på kvällen spelade dom på norrporten och jag stod nästan längst fram och regnet öste ner och det blixtrade och allt var så jävla bra.
10 oktober - Jag spenderade hela dagen på sjukhuset och ville inget annat än åka hem, sedan berättar läkaren om min tumör vid lungan och jag var tvungen att åka ambulans upp till Umeå istället.

8. Vad var dina största framgångar 2012?
Att jag faktiskt bytte linje och gick om ett år istället för att gå kvar på foto.

9. Största misstaget?
Jag tror inte att jag gjorde något riktigt stort misstag.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja.

11. Bästa köpet?
Resan till Turkiet om det gills haha.
 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Godis och andra ätbara saker.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Dagen alla fyra hade fått ihop tillräckligt med pengar för att kunna åka till turkiet, när jag fick veta hur goda prognoser det var för min cancer, när Ulf berättade att tumören krymt, när Felix, Jennifer & min lillebror kom upp till Umeå efter att jag varit där i två veckor.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
We found love - Rihanna, 999 - Kent, det dom aldrig nämner - Håkan Hellström, tro & tvivel - Håkan Hellström, tycker om när du tar på mig - Per Gessle

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit mindre sötsaker och skit.

18. Hur tillbringade du julen?
På dagen tog jag och Felix varsin spark och åkte hem till Jennifer, där fick vi lite jullunch och sedan bytte vi julklappar med varandra. Tio i tre åkte vi hem och då kollade jag på Kalle Anka. Sedan kom farmor, farfar, farmors två bästisar och pappas kusin och då åt vi julbord och jag kollade på Kan du vissla Johanna och sedan bytte vi julklappar. Sedan kom Felix och Jennifer och Richard. Den 25 kom mina kusiner hit och då hade vi minijul och den firades ungefär likadant.

19. Favoritprogram på TV?
Pretty little liars, tunnelbanan, svenska hollywoodfruar, svenska rivieran, farmen.

20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja.

21. Bästa boken du läste år 2012?
Jag kan inte komma på någon annan bok än blondinbellas egoboost som jag läste så jag säger den.

22. Största musikaliska upptäckten?
Har absolut ingenaning.

23. Något du önskade dig och fick?
Mycket saker. Biljetter till hockey VM bland annat.

24. Något du önskade dig men inte fick? 
Ja mycket saker.
.
25. Årets bästa film?
Oj jag har ingenaning, såg många filmer 2012.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Var hemma med Felix, Jennifer & Richard, sprang skattjakt och åt tårta.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det alltid.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Allt från klänningar till byxor och inget speciellt egentligen. Tjocktröjor och leggings på skolan, klänning på fest, något halsband ibland. Hade turkost i håret ett tag under sommaren och dipdyeade det igen i september.
 

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, min familj, nya grejer, alkohol (HAHAHAHA dör hoppas folk fattar hur jag tänker/menar), turkietresan, jättemycket.
 
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Channing Tatum

31. Vem saknade du?
Många olika, både folk som dött och folk man tappat kontakten med.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Det vet jag inte, någon i min klass kanske men jag känner knappt dom.

BLOPPIS.

Säljer en massa gamla kläder och saker, använt och oanvänt. Kika gärna!
http://mmalinpettersson.blogg.se/saljess/

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?

Nya skor från nelly.com!

Why start a fire when it's all worth saving


Ingen kunde röra oss men du vet att jag var lika rädd som du.

Ligger uppe i Umeå just nu, påbörjade mitt tredje behandlingsblock igår och gjorde en PET CT i förrgår. Har fortfarande inte fått något svar på hur PET CTn såg ut men förhoppningsvis såg det bra ut, när jag får veta hur det såg ut så kommer jag också få veta om jag måste strålbehandlas eller inte. Hoppas jag slipper, strålbehandling låter skitläskigt. Men dom får väl helt enkelt göra vad som krävs, bara jag blir frisk igen. 

Funderar på om jag ska pilla ihop en ny bloggdesign, men det är så svårt för jag kan inte sånt och jag vet inte heller hur den skulle se ut. Vet bara att jag vill ha en presentation i menyn samt en "tidigare inlägg" funktion när man bläddrar igenom gamla inlägg. Hatar när bloggar inte har en sån funktion men så är jag en sån själv, men aja inte mitt fel att jag inte vet hur man gör.

Just nu försöker jag hitta någon film att se på, himlen är oskyldigt blå går på ettan men jag har redan sett den och känner inte för att se den så skumkollar bara lite. Imorgon är det final i juniorhockey VM, taggad så utav bara helvete. Imorgon väntas förhoppningsvis hemgång också! Bjuder på lite bilder från nyår också, here u go!


RSS 2.0