Fiiena grejer @ GinaTricot

Ni som har problem med att välja födelsedagspresent åt mig kan ju kika in på gina och ge mig något av detta (;

 


Haha, skojar ni med mig?

Fick hem nya FRIDA idag, bläddrade igenom den lite snabbt och sådär. Stannar på intressanta uppslag och just nu gjorde jag det, där det stod om Bill Kaulitz. Uppslaget var "snyggast nu eller förr?".
34 % röstade på förr och 66% på nu, förlåt men är folk dumma i huvudet? Jag älskar Bill , Tokio Hotel och så. Men nej fan, hans nya stil får ändå en fet diss av mig. Lejonman it is, inte fucking backslick. ._.'


2007 it is ♥


Shoes I could kill for.

skulle bli sjukt jävla glad om jag fick något av dessa två par skor på min födelsedag. Dom översta hellst. Åhgud, skoorgasm på hög nivå. Hade klacken sett något annorlunda ut så hade det varit mina drömskor for sure.
Båda paren är från scorett. Får jag ingen av dessa par så ska jag tamefan spara till någon av dom!
Ångrar mig ang. Monkiskorna, dom var väldans obekväma. Så dom ska jag inte längre köpa.




INHANDLAT - STOCKHOLM


Halsband @ BikBok
Linne @ newyorker 


Skärp @ Gina tricot
Tröja med detaljer vid halsen @ Newyorker


Armband @ Bikbok


Diadem @ BikBok


Ring @ BikBok

haha jag gillar newyorker och bikbok ? (: köpte en svart Tshirt med paljettdetaler också men har inte använt den något så har inte tagit kort på den än . Ska görat!


TOKIO HOTEL 4/3 2010

klicka på bilden (:


Grancanaria - sista bilderna [collage]

Gud, minns ingenting från resan nu nästan. Här har ni dom sista bilderna iallfall, äntligen har jag det jobbet klart!

Saknar det jättemycket, även fast hotellet var pretty damn lame och Håkan åkte hem typ fyra dagar före mig. (hehe, då hade jag ju inget att kolla på längre) Dessutom var ju vädret inte skitbra heller men varmt var det iallafall!
Träffade Sanna på kashba (där förövrigt min pojkvän finns, hehe ni ser han och mig på en bild. hahaha) , åt på burgerking (ja ni ser ju vad jag tycker om deras hamburgare), gick till maspalomas på tivoli, badade, åt, solade, var med på minidisco (♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥) .. Ähfan orkar inte skriva allting, hahaha. Tryck upp collagen istället :>

  


haha bjuppar på armen


Hårhistorik

Herrejesus. Vad dålig jag är gällande bloggen alltså. Har suttit vid datorn varje dag flera timmar, ändå gör jag inget åt det jag sagt. Kan bero på att jag inte suttit vid just denna dator där jag har alla bilder, men ändå!
Här har ni iallafall ett collage om hur det gick när jag färgade håret rödbrunt.


(klicka för större format x) )

kan också berätta för er att jag har allvarliga problem med att stava till redhead. Skriver alltid readhead först, men så kommer jag på att Heidi sa att så stavas det inte alls! Så då ändrar jag. Haha, smart tjej : D

Och här har ni en bild från min brownie tid, funderar väldigt mycket på att bli brunhårig igen. Trivs inte i färgen jag har nu. Inte alls. Den passar väl helt okej, men nej. Jag tyckte brun var finare och jag är så fruktansvärt less på att vara blond! Vet ni vad turken som jobbade där sa när jag sa att jag ville färga det brunt? "Är du trött på att vara blondin?" med världens besviknaste min. Varför var jag inte förvånad?


Säg mig, varför är jag en sån dålig bloggerska?

Jag funderar faktist ganska ofta på att börja blogga 'riktigt' igen. Alltså kanske inte typ säga allting vad jag nu gör om dagarna för jag gör nästan ingenting, men mer lägga upp bilder och berätta om allt och ingenting. Mer kläder och sånt kanske? Men sen så kommer jag och tänka på att jag måste ladda upp semesterbilder för att bli iallafall något duktig, och den andra tanken som slår mig är att tänk om jag skulle bli stor? Jag vill inte bli stor bloggerska, jag vill ha ett privatliv och kunna gå som vanligt på stan.

Jag har inte visat er att jag blev brunett i stockholm, jag har inte laddat upp några bilder från stockholm, jag har inte nämnt att jag numer är rödhårig och jag har inte heller bloggat mer än 5 inlägg sedan jag åkte till stockholm. Uschfyfan vad hemsk jag är, jag kan dock inte lova någon bättring. Hehe..

 

Dock måste jag stänga av datorn nu, så jag laddar upp en bild på min hårfärg bara! Mycket text och ingen bild är aldrig kul att läsa! Imorgon ska jag försöka fixa bild på mitt bruna & orangea hår. Hehe, ska också försöka ladda upp fler semester & sthlm bilder! Vi får se hur mycket tid jag har.

 


GRANCANARIA - fyra collage

bättre sent än aldrig..

 
 


H&M. (ett inlägg mellan alla semesterbilder)

jag vet, jag hittade kläder på H&M ;o


GRANCANARIA - två collage

Eftersom att collagen är så stora så får ni dom som miniratyrer.

 

PMS, leave me alone.

DAAAH VA ARG JAG BLIR. FUCKING PMS, MENS OM TRE DAGAR OCKSÅ.
DIIIIE.

ang. bilder.

jennifer sa ju att man kan ju sätta ihop collage istället för att behöva förminska alla bilder, det var bra att hon sa det eftersom jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att lägga upp allt och dog hellre än att göra det. Så det kommer komma fler bilder. från både sthlm och grancanaria.
men det går inte att ladda upp just nu? kommer bara att sidan inte kan visas? ;s
men a, jag kommer att ladda upp dom!

kort inlägg

hallå där bloggen!
tokio hotel var underbara trots att det var lite folk, så aftonbladet kan ta sig någonstans! (fast iofs har dom ju typ gett högst 3 band mer än 2 plus så länge dom funnits? haha.)
jag har shoppat, väldigt lite dock. eller ja, en hel del accecoarer.
jag har också blivit brunhårig. hehe fint faktist (: (nu kommer väl alla tro att jag härmar kissie och paow? men om man säger såhär: jag funderade på att bli brunett långt innan kissie blev det och att paow blivit brunhårig visste jag inte först några minuter sedan)

bilder kommer imorgon eftersom att jag fortfarande är i sthlm!
(och jag dör hellre än att lägger in alla semesterbilder fan -.-)
nu ska jag sova! vi hörs

STOCKHOLM NU.

shit alltså. har väntat på denhär dagen i två år. april 2008. Humanoid.
och nu händer det verkligen! jag ryser bara jag tänker på det, kan inte fatta att det faktist händer!

vi hörs!


DAG 3.


Uppe på taket, hahahhaha.


Henrik och pappa spelade squash


och jag och mamma stekte



sen spelade broder DS


och jag stekte på balkongen.


har faktist inga fler bilder från dag tre ;o eller jo men dom ser ungefär lika dan ut som dom ovan.


RSS 2.0