Forever21


Every day's a dream in California

Väska - Cubus, Skor - skopunkten, shorts + linne - Gina Tricot, Jacka - okänt

Mitt 2011

Ett test jag snodde av Amanda. Istället för att sammanfatta månad för månad.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja rätt mycket tror jag. Åkte på campingresa i husbil till Kroatien & Italien, har aldrig varit i något av dom länderna och inte heller bott i en husbil. Jag besökte länder jag aldrig varit i förrut. Jag gick tredagars på gatufesten och såg både Håkan Hellström (♥) och Veronica Maggio live, två av mina tre favoriter. Jag såg min favoritartist två gånger under samma år. Jag stod längst fram under en spelning med Håkan Hellström. Jag såg en konsert på Gröna Lund. Jag började gymnasiet. Jag köpte alkohol från en affär. Jag träffade massor av nya människor.. Ja en hel del mer också antar jag, och mer kommer det även fast det är få dagar kvar av 2011.







Har du några nyårslöften?
Ja jag skulle lära mig skriva med vänster hand, det lärde jag mig aldrig. Jag skulle börja träna, och det gjorde jag ju faktiskt också även fast det tog ett halvår innan jag började och jag tränade betydligt mindre när jag ställde undan moppen.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland, Slovenien (?), Kroatien, Italien, Österrike. 

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
9 September. Håkan Hellström på Gröna Lund. Fick dock inga bra bilder alls på Håkan då eftersom det var så jävla fullt med folk där och jag fick en jättedålig plats, men allt var så fint och bra ändå.



Vad var din största framgång 2011?
Jag vet inte.

Största misstaget?
Det vet jag precis vad det var, men jag kan inte skriva ut det eftersom det involverar en massa personer som jag för det första inte vill skriva ut och jag tror inte dom vill höra det heller.

Bästa köpet?
HÅKAN HELLSTRÖM TYGKASSARNA!!!!!!!! typ. Kommer inte på något annat nu iallafall.



Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja. Håkan Hellström, Kent, Jennifer, mamma, Felix, Richard.. Mycket och många har gjort mig glad iår.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Pärlor - Kent

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet inte. Lika som förra året antar jag. Jag är glad på våren och ledsen på hösten.

Vad önskar du att du gjort mer?
Pratat...... (haha cpfulbild men ni fattar nog vad jag vill få fram.

Favoritprogram på TV
Big Brother, Svenska Hollywoodfruar

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Minns inte

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Varierad.


Den bästa nya personen du träffade?
Jag har träffat otroligt många bra människor iår. Amanda, Therese, Sara, Erica, Hampus, MadeleneCarolina bla. Jag känner dom inte så hemskt väl men jag tycker om dom nå jävulskt iallafall.

GOD JUL

Har fått lite grejer, mycket pengar och haft en allmänt trevlig dag trots en massa tårar och besvikelse. Fick nämligen ett kamerastativ men det var typ trasigt? (grinade ej pga. det obs) Men aja what to do, vi ska byta det antingen imorgon eller när vi kommer hem.

Först gick vi hem till Jennifer, hon fick lite paket av mig och eftersom hon glömt slå in vårat så skickade hon ut oss på skattjakt istället haha. När vi tillslut hittade det var det 55 dollar i det iallafall som vi ska få dela på! (400 svenska kronor)

Sen gick vi hem till mig, såg på Kalle Anka och åt julbord. Felix familj skulle inte äta nå julbord iår så han åt hos oss. Och eftersom Felix är den mest kamerakåta människan jag vet har jag väl typ bara bilder på honom. Felix agerade tomte också.

Och så klapparna då. Vissa grejer är inte med, som spotify, rakblad till min venus embrace.

ingen rubrik

Idag har vi bakat pepparkakor, tafsat på varandra, snortat mjöl och fjantat oss. Några pepparkakor blev brända och andra blev bra, sen hedde vi på glasyr på dom och dom blev cp fula. 


MISTER, VISA MIG DEN MAXIMALA HASTIGHETEN


-

hur kan man gå i en klass med så många fina och bra människor som jag gör men ändå inte trivas?

Jag blev för full för att sjunga

Kofta från indiska.

Can't escape, I love you 'till the end.

Hade världens pissdag fram tills efter lunchen. Erika visade mig en video som jag höll på att skratta sönder av och den fick mig på bra humör resten av skoldagen, skrattar fortfarande haha. Slutade tidigare från engelskan och hade inte sista fototimmen så jag slutade klockan ett, och igår slutade jag tjugo över ett och imorgon slutar jag tjugo över ett. Får sen lov på torsdag. Rätt okej faktiskt. Åkte till birsta med mamma vid halv tre (u mad, Felix?) och det här är grejer som vi kom hem med! Plus lite småsaker som schampoo, balsam, hårinpackning, deo, hårfärg och så.

Gina Tricot
Cubus
Indiska
H&M, det är en kavaj men den såg ut som bajs på alla bilder förutom den här
Indiska
Skopunkten
H&M, stor oversize transparent tröja med vitt över axlarna. Såg också ut som bajs på alla bilder.
Veromoda
Skopunkten
H&M

Vid protestfabrikens stängsel

Ganska så snodd bild från någon av Ebba's kompisar, ser ganska så mongo ut i ansiktet men FY vad fin jag var i håret där? 9 september ♥ Egentligen hatar jag bilder som inte fyller ut hela utrymmet men what to do.


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Älskade Kent. Kommer grina varje kväll om jag inte får se dom något under 2012. Gråter redan för att jag inte ska få se Coldplay, MITT LILLA HJÄRTA KLARAR INTE AV ATT MISSA KENT. Saknar Håkan förresten. Hejdå.
747PärlorJärnspökenSaker man ser, Sjukhus, Vals för satan (din vän pessimisten).

Krimsigare krams, längre långdans och raskare räv på isen

Efter alla mina headerproblem har jag nu tagit bort min header helt och hållet, om ni fortfarande ser en header så tryck F5.

Bilder från igår under vårat lilla julafton firande med familjen H, Jennifer, Richard, Ida och Gottfrid. Flera bilder är suddiga eftersom vissa bilder har mamma tagit och det var relativt mörkt i deras vardagsrum = dösvårt att få in bra skärpa snabbt, och alla (?) är oseriösa.


Vi går ut och brinner upp i natten

Frös fingrarna av mig när jag tog dessa bilder så jag hoppas verkligen att vi inte får en liknande uppgift först det blir varmt ute. Måste göra en skärmdump också men det vet jag ju förstås inte hur man gör så nu lyckades jag göra bloggfönstret skitlitet. Nu vart den ännu mindre. Ska sluta trycka nu....SKITMAC.

I just wanna be my self and I want you to know, I am my hair

Lider av grov beslutsångest. Vet inte om jag ska färga håret rött, rödbrunt eller bleka det igen. SKITLIV. Hatar att jag aldrig är nöjd. Dåliga bilder whoop whoop.


I just want to be there when the morning light explodes


Hurricane

SÅHÄR SER JAG UT IDAG TYP. Det ser ut som att mina bröstvårtor sticker ut men det är bara bhn som ser ut så. Tänkte inte ta bilden men Erika skulle ta sina och jag var ändå där så, det är hon som har tagit bilden förresten. Tog oss lagom lång tid innan vi fick till sakerna (ok det var Malte som fixade och inte vi för vi kunde inte) men sen gick det iallafall, tjejerna med koll.


Last christmas, I gave you my heart.

Min julspellista på spotify.

What are words if you really don't mean them when you say them?

En bild från Chris Medina i tisdags! Vi såg ingenting under hans uppträdande för det var så jääääävulskt med folk men vi hörde iallafall! Haha typ sämst bild.


You're my superstar

Tog en snabbtripp till birsta med mamma, kom hem med lite grejer men det var trevligt ändå. I bilen påväg hem spelade dom billionare på radion och så fort jag började sjunga höjde mamma volymen, tack mamma ♥

H&M
Neccesär, H&M
Gina Tricot
Gina Tricot
Gina Tricot
H&M

I remember when I used to make you laugh

Det känns inte helt hundra just nu, och det har inte gjort det på länge heller. Det är långtifrån hundra faktiskt. Jag orkar ingenting, allt känns så ovärt. Men samtidigt finns det något inom mig som säger att det kommer bli bra tillslut, att jag inte ska ge upp. Och jag tänker inte ge upp heller, jag är starkare än så och det vet jag - även om det inte känns som så just nu.


Brukar dricka HB rätt ofta, det är ganska gott och rätt billigt.

visste inte så mycket när jag var fjorton år iallafall. typ när löshår räknades som gult, att foundation inte hör hemma på läpparna och vad som är måttlig mängd vit eyeliner.


You may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one

Sökte jobb förut, spännande! Får hålla tummarna nu och hoppas på att dom vill ha mig hehe.

EDIT: Det ville dom inte :'(

Imagine all the people, living for today

I lördags var det pysseldag hos familjen H, det är något vi gör vaje år och jag älskar det. Så sjukt rolig dag. Har nästan hela lördagen i bilder faktiskt, och Jennifer ville att jag skulle lägga upp dom (och amanda vill att jag ska blogga oftare hehe) så here we go!

Det började med att vi gick upp till familjen Herkules där vi blev bjudna på gröt, pepparkakor, mackor och latte.
Sen tog vi (mest Jennifer som snodde min kamera) massa fula kort på alla.
Sen började vi pyssla i massor med timmar.
Sedan blev det paus mellan pysslet och då var det dags för saffrankaka och julmustprovning.
Vi åt pengar och godis.
Sedan pysslade vi lite till
Sen fick vi damp, fjantade och lite och gick hem till mig.
Vi lekte med tomtebloss.
Sen började vi fjanta oss igen
^ roligaste bilden på hela kvällen typ
Sen spelade vi kort. Som ungefär alla andra lördagar

PÅ SKOLAN


❒ Taken ❒ Single ✔ Waiting for Santa to bring me Alex Pettyfer


RSS 2.0