För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

Lördagens.


Klänning - H&M, Kavaj - Gina Tricot, Ring - Gina Tricot, Halsband - Forever21, Skor - Vet ej, köpte dom av Erica.

Det här är värt att dö för

Eurovisionkväll i Lördags. Jag och mina små flickor lagade lasange, åt jordgubbar och marängswiss.















Jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför.

Har insett att jag inte har några större problem med att vara mullig. Jag gillar inte min dubbelhaka och jag tycker det är jättejobbigt att få skavsår mellan låren när det är varmt och man inte har något emellan, men det är faktiskt det enda. Jag kan faktiskt inte se mig själv som smal, jag har varit mullig större delen av mitt liv. Självklart finns det saker jag vill ändra på, och jag skulle gärna vara smal och i form. Jag kan bli ledsen när jag ser mig själv i spegeln för att jag inte är så smal och fin som tjejer på TV, på stan eller i tidningar - men jag kan faktiskt inte bli så smal heller även om jag skulle träna regelbundet och äta bra.

Jag är kraftigt byggd, jag är bred och mina muskler är stora. Så om jag skulle gå ner en massa kilo och bli av med allt fett jag har på kroppen, så skulle jag fortfarande vara stor och bred. Mina muskler skulle vara tydliga, jag skulle med andra ord se ut som en biff. Jag vill ändå träna, jag vill ju inte bli större än vad jag redan är och jag vill ändå vara lite hälsosammare och ha bra kondition och sånt.

Jag har brottats med kroppskomplex i flera år, och ja jag har kvar många av dom - men jag ser dom inte som så stora problem längre. Alla ser olika ut, och så är det bara. Alla har inte möjligheten att få drömkroppen, och jag är en av dom. Jag skulle aldrig kunna lägga ut en bild på min egna kropp, för jag är ju trots allt inte nöjd. Men det är ändå så jävla skönt att trivas med sig själv.

Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut


You make me dance, dance like a maniac

Viva La Diva, färg 85. Den är orange men det syns inte på bilden.


Gina Tricot


Gina Tricot


RSS 2.0