Så säg mig vad vi väntar på

Manda tycker att jag måste blogga någon gång så jag kan väl passa på denna söndagkväll. Har inte bloggat på länge men jag kan inte heller påstå att mycket har hänt. Jag har haft en jättebra helg med dans, fina vänner, mys och för mycket alkohol.
 
Var på Aveny i fredags där det var club ninetone, det var jätteroligt och jag träffade massa vänner och hällde i mig på tok för mycket dricka - ska jag vara ärlig så minns jag inte så mycket men jag ber till gudarna att jag inte gjorde någonting pinsamt. Kvällen slutade på bästa möjliga sätt iallafall och jag var glad.
I lördags halkade jag på en isfläck och skrapade upp knät och strumpbyxor men aja, what to do. Har nog aldrig varit så bakis som i lördags men drog ändå ut igen på kvällen (man är väl en kämpe/partypingla). Hade ganska kul, var nästan nykter, åkte hem och var mest ledsen för att jag inte fick en cheeseburgare. Livet är hårt.
 
Idag har jag bara legat på soffan och gjort absolut ingenting, trött efter helgens äventyr. Planerat lite. Om två veckor fyller jag 19 år och jag har faktiskt lite åldersnoja, nästa år är jag inte tonåring längre. Det känns lite läskigt faktiskt, vart tog tiden vägen? Här är iallafall vad jag önskar mig:
  • Pengar
  • En rosa jordglob
  • Några flaskor minttu
  • Någon att mysa lite med
 
 

RSS 2.0