Inhandlat [från STHLM & Tallinn]

Haha alltså förlåt mig men jag kommer inte orka lägga upp bilderna från Stockholm så dom kommer när dom kommer. Visar det jag köpt iallafall, dock saknas två linnen. Ett ligger i tvätten och det andra är hos Jennifer, men båda är riktigt fina så dom kommer helt klart visas upp! Köpte också en awesome stor svart ring på H&M, typ sista i hela sverige också? Men det första jag gjorde var att lägga bort den och sen glömde jag den.. >< Kämpar för att hitta en ny! Köpte inte så mycket grejer för jag hade inte så mycket pengar :)

Parfym, Beyonce HEAT - Från Taxfree

 

T-shirt med nitar på axlarna - Terranova i Tallinn

 

Converse outlet - Från en sportaffär i Tallinn

 

Fejk converse - Deichmann

 

Örhängen - Gina Tricot

 

Nagellack - H&M

 

Örhängen - JC

 

Ring - JC

 

Solglasögon - Gina Tricot

 

Linne - New Yorker (dålig bild, förlåt)

 

Väska - Gina Tricot

 

Ögonbrynsknivar - Kicks


Gröna lund + Tallinn resa

Nu äntligen! Dock inga bilder på köp för dom har jag inte lagt in på datorn, dessutom är det två tröjor som inte är med. Den ena är hos Jennifer och den andra är i tvätten men dom kommer visas :)

Skrev ett fint vykort till farmor och farfar

 

På grönan, dom bjur säger dom (;

 

i insanekön

 

Felix bjur, hahahahaahahahahhahahaahahah

 

Båteeeeen

 

I hytten

 

I Tallinn

 

 

 

Shopping i Tallinn

 

Hahaha storlek 52 eller vad det va i dendär skon!


Lemme ask you this question.

Fråga: Snygg outfit! Vilka bloggar läser du? :)
Svar: Hehe tack så mycket! :D
Jag läser alla bloggar som står i mitt menyfällt. Eller läser dom gör jag inte riktigt.
Jag kollar Jennifer, Amir, Kenza, Gossips, Andrea & Elin's bloggar varje dag, läser vad som står och kollar på alla bilder.
Om jag är uttråkad läser jag resten av bloggarna i mitt menyfällt, förutom Lari's blogg som jag bara läser då jag ska designa bloggen. Jag gillar inte Paow och Dessie så i deras bloggar kollar jag bara på bilderna.
Hoppas det var ett bra svar :)

Tonight I'm wearing this.

Skulle ut men det började ju åska och regna, har slutat nu tror jag däremot, så nu vet jag inte . Hehe.

Svart baslinne - Gina Tricot

Rött spetslinne - Gina Tricot

Leggings - Gina Tricot

Tröja - Gina Tricot

Armband - H&M

Halsband - Konfrimationspresent

Skor - Din Sko

 

Ah blev ju pinsamt att nästan allt var från Gina ..


TÅNIGGT

Hej puckosar

Yes, I'm staring at you.

När jag kollar på en människa fastnar min blick jättelätt oavsett vem det är, vilket leder till att jag typ stirrar på människan. Det är inte meningen och jag vet inte varför det blir så, jag typ tappar medvetandet då blicken fastnar så jag kan sitta så jättelänge? Så folk tror ofta jag är dum i huvet. Hehe.

(Bild från valborg)


Hiss & Diss



• Cancer
Cancer cancer cancer. Hatar det innerligt! Om jag var rik, smart och bäst så skulle jag utrotningshota skiten! Jag vet just nu tre cancersjuka människor. Cancer har förstört en av mina och Jennifers sommarplaner, och nu är den påväg att förstöra en till!

• Min dator
ALLTSÅ JAG HAR FORTFARANDE INGET LJUD PÅ DEN? HALLÅ JAG VILL HA SPOTIFY



• Firefox
Hehe firefox är mycket snyggare än Internet Explorer. Även fast mitt firefoxtema inte vill sammarbeta med min dator riktigt :>

• Topshop
Topshop har lätt snyggaste kläderna och skorna! Det är synd att vi inte har det i Sundsvall och det är väldigt dyrt där :<

Guuuten morgen

Hello there. Ja jag vaknade nu, eller för en kvart sedan faktist. Åh hatar det, försöker vända tillbaka dygnet och kliva upp elva men det går verkligen inte. Hör inte ens klockan ><
Har duschat nu iallafall. Är inte på topphumör at the moment heller eftersom jag är nyvaken, hungrig och det är inte säkert att vi ska till Stockholm. Seröst, om vi inte åker till Stockholm så dör jag? Jag älskar Stockholm innerligt, och jag är LESS på Sundsvall nu!

Bild från i onsdags, hahaha snyggt. Tagen av My's facebook.


Chips & dipp

Hehe har städat klart nu, men det här blir ändå det sista inlägget för ikväll! Ska bara äta lite sedan ska jag krypa ner i soffan och kolla på OC med chips och dipp :)


Hejsvejs, stänger för idag.

Kommer nog inte att blogga mer ikväll! Ska diska undan efter mig och sedan ska jag nog åka på statoil och köpa något gott, eller kanske baka något själv? Haha nej alternativ 2 går bort för jag kan inte ens göra en kladdig kladdkaka ;)
Vi har dipp i kylskåpet så kanske man ska köpa en påse chips, tyvär vet jag inte vilka chips mamma brukar köpa så jag kanske köper ett par chips som smakar bajs? Hahaha.
Ska som sagt diska och städa nu, mamma och pappa är snällare mot mig om jag hjälper till hemma - and I seriusly need money and stuff!

Hejs!


Hittade en söt bild på morbror och kusin! Typ ett år gammal :)


Detta vill jag ha just nu


Skorna, alltså oh my. Så jävulskt snygga, dock är dom från topshop och jag vill inte lägga ~1100 på ett par skor..
Sen behöver jag verkligen nytt löshår, ska köpa det i Stockholm (om vi åker...), eller vafan. Jag tigger det av mamma hehe.


At the moment


Hallon ♥


Gatufesten - Fredag


Banden var orangea, det gick ju inte för sig ._.


Elin var glad


Vi såg Dead by April, inte min typ av musik direkt


Men dom var awesome live


Jennifer och Elin i hurricane

Som ni kanske märker är jag ingen mästare på att ta bilder, haha. Lägger fokus på att ha roligt istället för att stå med kameran i högsta hugg jämt och bara låtsas att jag njuter :)


BESTÄLLT FRÅN H&M!


Espadrillos, 79:-


Armband, 39,50 :-


Ögonskugga, 14,50:-


Borste till ögonskugga, 19,50:-


Halsband, 79,50:-

Can't wait tills grejerna kommer! =)


Gatufesten - Onsdag


Axels tivoli


Köpa remmar


Träffade Mattias och Ante (som däremot inte är med på bild)


Funderar på att börja blogga igen.

Ibland känner jag för att slänga in hundra olika roliga inlägg här, men jag orkar aldrig fixa bilder eller så är jag inte hemma just då när jag har lust. Och lusten att blogga, den kommer väldigt väldigt sällan.
Har dom senaste månaderna verkligen inte fattat grejen med att skriva om sitt liv, sju gånger om dagen. Eller jo, jag förstår vissa som gör det. Men jag har ingen anledning att skriva om mitt liv, det händer ju aldrig någonting intressant i det. Då känns det ju bara.. Tragiskt?
Nu är det gatufest igång här i Sundsvall iallafall, så jag ska lägga in bilderna från igår på datorn och lägga över några här och på facebook. Ska dit igen imorgon på fredag, så blir ännu mer bilder på typ lördag.
Men jag lovar inget, det var ju bara en fundering på om jag ska börja blogga igen.


Fin bild!!!!!!! (LÄS!!!!!)

Halli hallå bloggen. (Okej, jag måste verkligen sluta skriva så. Hahahaha)
Sitter hos Jennifer nu, hon är naken (; Haha okej då, nej det är hon inte men hon byter om. Vi ska ut nu snart, ska flytta över redbullar och fruktsodan från moppen till cyklarna. Hehe vi ska cykla ikväll, känns spännande. Har väl inte cyklat på kanske ett år? Bra jag är, höhö.
Var ute och sprang förut, eller ja.. Jag sprang en bit, sen fick jag typ ont i svanskotan och mina skor var typ trasiga så jag fick typ värsta blåssorna. Skitstora, fast jag skulle ju visa alla. Haha, jag och Jennifer har varit extra töntiga idag :>


Mitt hår var ganska fint ikväll.

Synd bara att ingen annan än min familj fick se det x3


Förlåt för allt lila, haha. Eftersom den är tagen med mobilkamera så syns håret väldigt dåligt annars och dessutom var jag osminkad


RSS 2.0